Det siger kunderne

“En helt uvurderlig og uundværlig hjælp”

Som ny-startet forlag har ADM2003 været en helt uvurderlig og uundværlig hjælp. Sammen har vi fået styr på vores kontoplan, vores bogføring, vores ud- og indbetalinger, vores løn og ferie/fraværsregistrering, vores budgetter, vores regnskaber og vores royaltyrapporter. Herudover har ADM2003 været med til at udvikle vores enestående Power BI rapporter, som hver måned giver overblik både overordnet og på detalje niveau. Et redskab som både vi selv og vores ejere sætter stor pris på. Samarbejdet forløber altid smidigt, rettidigt og professionelt.

Lise Nielsen, Assisterende forlægger

Alpha Forlag A/S


“ADM2003 har gjort en markant forskel på vores bogholderi”

Det har gennem årene været en fornøjelse at samarbejde med teamet i ADM2003, da de udover at være meget behagelige at samarbejde med også er yderst passionerede omkring udførelse af arbejdet til tiden og præcist, som vi ønsker det. ADM2003 har gjort en markant forskel på vores bogholderi og de månedlige regnskabsrapporter i de fem år, hvor de udført bogholderifunktioner og udarbejdet regnskabsrapporter for os. ADM2003 kan altid nås gennem telefon – også når der er brug for rådgivning fx ifm. løn, personale, it-sikkerhed og andet. 

Vores statsautoriserede revisor giver ved den årlige revision udtryk for beundring over, at vores forlag med 12 ansatte har 100 % styr på alle posteringer, løn, betaling af royalty, periodisering af abonnementer – og uden at revisionen kan finde fejl. Min bestyrelse sætter stor pris på, at jeg hver måned kan levere en budgetopfølgning, så de ved, hvordan vores økonomiske situation er, og hvordan estimatet for året ser ud.

Tove From Jørgensen, adm. direktør

GO Forlag A/S


“Altid klar med professionel, kvalificeret og imødekommende tilgang til opgaverne”

TUR Forlag har samarbejdet med ADM2003 siden 2007. Det taler vist for sig selv. Altid klar med professionel, kvalificeret og imødekommende tilgang til opgaverne. Så er der ingen grund til at skifte leverandør!

Annette Klubien, Forlagschef

TUR Forlag

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close